Save the date

feestje

feestje

Het is al weer een tijd geleden dat we onze jaarlijkse bijeenkomst hebben kunnen organiseren. Naast corona hebben de gezondheidsperikelen van mezelf daar een rol bij gespeeld.

Achter de schermen is er ondanks dat hard gewerkt. Samen met onze partner op de Molukken hebben we natuurlijk de (financiele) ondersteuning van studenten voortgezet. Begin dit jaar heeft ons nieuw bestuurslid, Andre Klunder, een bezoek gebracht aan de jaarbijeenkomst voor deze studenten op de Molukken. Daarnaast begint de renovatie van het weeshuis op Latuhalat, een gezamenlijk project met Stichting Color the World https://www.colortheworld.nl/, steeds meer vorm te krijgen. Als alles volgens plan verloopt gaan we dit najaar starten en hopen de renovatie in de eerste week van januari 2024 af te ronden.  Voor meer info over ons kijk ook op onze website http://www.dekatdihati.nl of volg ons via facbook: dekatdihati 

Zaterdag 25 november staat onze bijeenkomst gepland. Een bijzondere bijeenkomst dit keer omdat we ook 12,5 jaar bestaan. We zijn nog volop met de invulling van het programma, een programma dat loopt van 16.00 tot 23.00 uur. Zet die datum vast in je agenda, wij zouden het geweldig vinden als jullie massaal aanwezig zijn. Begin volgende maand volgt het definitieve programma.

Save the date, iedereen is welkom.