Steun ons

Hoe kunt u ons helpen? Als particulier of organisatie kunt u voor slechts 10 euro per maand een kansarm kind op de Molukken perspectief geven op een betere toekomst. In samenwerking met lokale organisaties zorgen wij ervoor dat het kind een middelbare of hogere opleiding kan volgen. Wilt u een kind adopteren of meer weten over dit project laat het ons dan weten.

Als particulier of organisatie kunt uzelf een microfinanciering, variƫrend van honderd tot een paar duizend euro, verstrekken. Via verschillende, op de Molukken actieve organisaties en/of stichtingen, ontvangen wij diverse aanvragen. Deze aanvragen worden door onze stichting, in samenwerking met (een) lokale organisatie(s), beoordeeld op haalbaarheid. Wij zorgen voor de funding. Een lokale organisatie zorgt voor verstrekking en begeleiding ter plaatse. Wilt u een microfinanciering verstrekken? Laat het ons weten.

Wilt u via Stichting Dekat di Hati de mensen op de Molukken ondersteunen zonder direct een kind te adopteren en/of te participeren in een van de projecten, word dan donateur van Stichting Dekat di Hati. Dit kan al voor een bedrag van slechts 5 euro per maand.

Scan de QR code om ons direct met een bijdrage te steunen.

Doneer

Scan de QR code om ons direct met een bijdrage te steunen.

Steun ons